Loading...
Våra tjänster – el för smarta hem 2016-11-09T15:37:26+00:00

VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

SERIÖS HJÄLP MED STORA PROJEKT

Vi levererar en ”nyckelfärdig” lösning. Tillsammans med dig eller din inredare gör vi en design, väljer ut produkter och planerar arbetet.

KONTAKTA OSS

PLANERING

Vi hjälper dig uppnå dina drömmar, både vad gäller design och funktion.

EN BRA GRUND

God planering leder till ett väl genomfört projekt inom tidsplanen. Vi blir din guide till den senaste tekniken och kan visa på alla dagens nya möjligheter.

INSTALLATION

Våra kunniga elektriker och montörer drar kablage och monterar elektroniken.

TRYGGHET

Elinstallationer behöver utföras av proffs. Vi installerar säkert, snyggt och i samarbete med övriga entreprenörer för att skapa bästa möjliga lösningar.

PROGRAMMERING

Systemen i ett Smart Hem talar med varandra bakom kulisserna.

INTELLIGENS

Bra programmering och avancerade styrsystem gör ett hem Smart på riktigt; du styr det enkelt via väggpaneler eller din smartphone.

VI FINNS NÄRA DIG

Vi är baserade på anrika Östermalm i Stockholms innerstad, där du är välkommen att besöka oss på plats, men vi kommer också gärna ut och besöker dig om så önskas. Närheten till våra kunder är viktig för oss, och vi tror på personliga möten och en god kundkontakt.

Stockholms bostadsmarknad kräver en speciell kompetens och goda kontakter med arkitekter, entreprenörer och leverantörer, något som vi har byggt upp under våra år i branschen.