Loading...
Våra produkter – Control4, Dynalite, Sonance, Lutron m.fl. 2017-06-15T13:48:49+00:00

Occhios lampor måste ses för att riktigt upplevas; kombinationen av fulländad design och kvalitet med det mjuka och följsamma ljuset som sveper in ditt hem som en omfamning. Kombinationen av hög ljusstyrka med avancerade filter ger precis de ljusegenskaper som passar just ditt hem.

Kontakta oss för en demo eller om du vill handla så får du uppleva ljus som du aldrig tidigare sett det!

Startades 1987 av företagsledaren och designern Paul Ameloot. Idag har Delta Light® utvecklats till marknadsledande och trendsättande leverantör inom ljusdesign för arkitektur. Med sitt program av innovativa armaturer har företaget gjort sig kända i hela världen för sin diskreta blandning av atmosfär, funktion och design både inom interiör och exteriör belysning.

Kontakta oss om du vill handla eller vill ha en demo!

Astro Lighting har ett stort urval eleganta armaturer, och är framför allt profilerade på snygg belysning för badrum och våtutrymmen. Belysningen i badrummet är otroligt viktig både av estetiska och praktiska skäl, och med Astro kan vi hitta en lösning som passar alla kunder.

Kontakta oss om du vill handla så hjälper vi dig hitta rätt i deras sortiment!

Ibland kan belysning vara konst, en prydnad i sig och någonting som inte bara lyser upp ett rum. Modular erbjuder otroligt kreativa armaturer, som kan komplettera en diskretare funktionell belysning med någonting mer vågat och spännande.

Kontakta oss om du vill handla eller vill ha en demo!

Brick in the Wall är en världsledande specialist på inspacklad belysning, i tak och på vägg och i massor av olika varianter. Med deras produkter kan du skapa en unik ljusdesign med ett fantastiskt rent formspråk.

Kontakta oss om du vill handla eller vill ha en demo!

Wisdom Audio erbjuder inte bara världens bästa infällda högtalare, med en ljudkvalitet och design som vida överträffar konkurrenterna, men har också snygga högtalare för montering på vägg eller som fristående pelare. För dig som vill ha ett ljud i absoluta toppklass!

Kontakta oss om du vill handla eller vill ha en demo!

Artcoustic

Artcoustic_logo

Med Artcoustics högtalare öppnar sig en värld av möjligheter för dig som vill komplettera med elegant ljud. Du kan klä högtalarna ur ett stort urval grafik och konst för att passa din hemmiljö, eller klä dem för att matcha dina väggar eller färgsättningen i ditt rum, och får dessutom att förstklassigt ljud!

Kontakta oss om du vill handla eller vill ha en demo!

Stealth Acoustics sätter diskreta lösningar och elegans i första rummet, men kombinerar detta med ett förstklassigt ljud. Helt osynliga högtalare är deras signum, men de har även många andra avancerade lösningar för dolda A/V-produkter av hög kvalitet.

Kontakta oss om du vill handla eller vill ha en demo!

Press_Artistic_2_110304

sonance

Högtalare som hörs men inte syns! Med Sonance inbyggnadshögtalare får du kvalitetsljud i hela ditt hus, från rejäla högtalare för hemmabio till diskreta lösningar eller helt osynliga högtalare dolda bakom din väggs ytfinish. Ett ljudsystem som innefattar hela ditt Smarta Hem öppnar en värld av möjligheter.

Kontakta oss om du vill handla eller vill ha en demo!

De svenska högtalarna som levererar bioljud på så hög nivå att de används referensbiografer världen över, och som utgör stommen i de dedikerade biorum vi bygger hos de kunder som vill kunna uppleva äkta hemmabio.

Kontakta oss om du funderar på att bygga ditt eget biorum! Vi har stor erfarenhet och har konstruerat flera THX-klassade rum.

Control42465

Control4-logo-lowres-rgb

Control4 tillverkar system som styr ditt smarta hem och samordnar ljud, ljus, värme och mycket mer. Här finns stora möjligheter att anpassa systemet efter dina behov, men samtidigt en bra grund att stå på och stöd för alla former av hårdvara. Styrningen sker både via eleganta, anpassningsbara paneler och självklart även via dina egna enheter, såsom surfplatta eller smartphone.

Kontakta oss om du funderar på ett smart hem och vill ha en demo!

0049CA1733

Philips Dynalite erbjuder total kontroll över din belysning; ljussätt ditt hem i komplett frihet och lek med intensitet, kontrast och färg. Här finns moduler för att styra din belysning baserat på tid eller ljusnivå och dimmerenheter som kan skapa precis det scenario du söker. Kombinerade med rätt ljuskällor skapar Dynalites produkter förutsättningarna för en riktigt elegant ljusdesign.

Kontakta oss om du vill handla eller vill ha en demo!

Lutron är det främsta styrsystemet för ljus på den amerikanska marknaden, och erbjuder också unika lösningar för belysningen i ditt hem som helhet; motorstyrda gardiner som erbjuder det Lutron kallar för ”daylight control”. Vi har den kompetens som krävs för att både installera nya Lutron-system samt att underhålla och bygga till på existerande system.

Kontakta oss om du vill handla eller vill veta mer om vilka gardinlösningar vi kan erbjuda!

FRAMTIDENS TEKNIK

LED

Idag erbjuder LED ljus med precis de egenskaper du önskar, dimbara och flexibla med oslagbar livslängd och energisnål drift.

KNX

Vi arbetar med produkter som följer branschens KNX-standard, vilket gör din installation pålitlig och framtidssäker.

APPAR

De system vi installerar går självklart att kontrollera via din smartphone eller surfplatta, oavsett märke, med en lättanvänd och konfigurerbar app.